PMK Technologies AS forhandler Forsthoff i Norge.

Forsthoff har levert varmluftsveiseapparater i over 40 år og leverer maskiner for de fleste oppgaver innen sveising av:
PVC mambraner, PVC duk og gulvbelegg. Ta kontakt og vi vil gi deg et konkurransedyktig tilbud.

Forplast F

Dette er en spesialmaskin for sveising av PVC og linoleum golvbelegg. (munnstykkene er forskjellige)Maskinen er utstyrt med en 3000W vifte og temperaturen på luften kan justeres mellom 20 og 700°C. Hastigheten kan justeres mellom 0 og 19m/min. Sveisehastighet for PVC gulvbelegg er 9 til 12 m/min, for linoleum 5-7 m/min.
Maskinen er utstyrt med en automatisk endestopp og har et styrehjul som holder maskinen i rett posisjon i fothold til skjøten.

Forplast P

Dette er en spesialmaskin for PVC mambraner. Maskinen er utstyrt med en 3300W vifte og temperaturen på luften kan justeres mello 20 og 700°C. Hastigheten kan justeres mellom 0 og 19m/min. 
Dette er et nærbilde av samme maskin som viser den spesielle luftdysen som benyttes. En kan ved å velge dyse enten sveise en 20 eller 55mm sveis.

Sveisehastighet for PVC preseningsduk er 4 til 6 m/min, for forsterkningsband 3-4 m/min, og for geomembraner, 10-12 m/min

Her er samme maskin men nå forsynt med et spesielt verktøy som legger en fals på en duk-kant som så sveises.

Forplast B

Dette er en spesialmaskin for sveising av forsterkningsband på PVC duk. Maskinen er utstyrt med en 4000W vifte og temperaturen på luften kan justeres mellom 20 og 700°C. Hastigheten kan justeres mellom 0 og 19m/min, men anbefalt sveisehastighet er mellom 3 og 4 m/min. Vi har to modeller av denne maskinen, den ene sveiser forsterkningsband opp til 50mm, den andre sveiser 100,125 og 150 mm band,

Denne varmluftsviften er basis for de fleste av våre sveisemaskiner.

Den kan benyttes som vist på maskinene ovenfor eller som et handsveiseapparat. Viften kan utstyres med forskjellige munnstykker og sveiseadaptere som vist nedenfor til å sveise plastdeler.